søndag 25. mai 2008

Alle dyrene i vår hage


I vår hage bor det mange dyr, vi har sett svarttrost, stokkender (en gjeng mannlig), skjære (bor i en av granene våre), en due (se bildet under), et pinnsvin (se nederste bildet) og en del andre fugler som jeg ikke kan navnet på (julegavetips: bøker om planter, dyr og fugler). Vi har også fine insekter (i tillegg til maur, biller og skrukketroll), som for eksempel sitronsommerfugl.

22 kommentarer:

Anonym sa...

hımmm güzel tezek


kurye

KIBRIS KARGO sa...

çok güzel thanks

Ataşehir Tekel sa...

http://www.gebzekurye.com.tr

kurye sa...

cok güzel
kurye

kurye sa...

Çok ilginç

kavacık kurye sa...

Değişik

Kartal Kurye sa...

hizmet süper olmuş..

İstanbul Moto Kurye sa...

harika..

Esenyurt Moto Kurye sa...

www.esenyurtmotokurye.com

Dudullu Kurye sa...

www.dudullukurye.gen.tr

Beylikdüzü Kurye sa...

www.beylikdüzükurye.org

üsküdar kurye sa...

Fevkaladeee

izmit kurye sa...

harikaa

moto vale sa...

güzel yorumlar..

moto kurye sa...

bencede hariakaa

acil kurye sa...

güzel beğendim

kavacik kurye sa...

harika

kadikoy kurye sa...

hmm güzel

seri kurye sa...

Motorlu vale alkollü veya araç kullanamayacak durumda olduğunuz anlarda katlanabilir motoru ile gelen valeler motorunu katlayıp arabanızın bagajına yerleştiriyor ve ulaşmak istediğiniz yere kadar size refakat ediyor. Fiyatlar 100 ila 200 lira arasında değişiyor.

Aracınızın bagajı müsait olmadığı anlarda ise katlanır motor istemiyorsanız ? sorun yok motorlu vale arkadaşımız talep edilen adrese iki vale şeklinde gelir vale personelimizden bir tanesi, aracınızı kullanır. Diğer vale personelimiz motosikletiyle sizi takip eder. Aracınız ve beraberindeki motor vale belirttiğiniz noktaya ulaştıktan sonra vale personelimiz aracı kullanan diğer vale arkadaşını alır kendi motoruyla yanınızdan ayrılırlar..

Alkol aldığınız için aracınızı ve sevdiklerinizi riske atmayın bizi arayın sizi ve aracınızı gideceğiniz yere biz götürelim avrupa yakasında motorlu vale hizmeti avrupa yakasında hizmet verdiği gibi anadolu yakasında motor vale , hizmetimiz mevcuttur. Daha net bilgi alabilmek için bizimle irtibata geçin. gün her saatinde bize ulaşabileceğiniz gms numarası 0535 733 72 70

acil vale , alo vale , moto vale , express motor vale , hızlı motorlu vale , günlük vale , haftalık vale , moto vale istanbul , şehirlerarası moto vale , şehiriçi moto vale , şöför kiralama , uzun yol kiralık vale , hızlı vale

moto vale sa...

https://istanbulmotovale.com/

gtos terapi sa...

güzel yazı admin tbrikler

Adalar Kurye sa...

bu güzel paylaşım için teşekkürler. Güzel bir yazı olmuş.